Plaukiojantis turgus

Turistinė atrakcija, bet dėl to mums patiko. Damnoen Saduak plaukiojantis turgus gan popuriari pusdienio išvyka iš Bankoko. Žmonės prie turistų ir jų fotoaparatų pripratę. Koks malonumas, kai tu gali visus apžiūrinėti, o ne atvirkščiai. Nes kai pakeliui sustojame ant kokios sankryžos įsikūrusiame popiečio turgelyje, į kurį iš aplinkinių kaimų suvažiuoja žmonės gatavo maisto ar tik žaliavų nusipirkti, tai gaunam krūvą dėmesio. Visiems įdomu prasiblaškyti, pažiūrėti, ką čia farangai perka. O šitą palukiojantį turgelį apėjome atsipūtę, jokio ažiotažo, žmonės palengva dėliojosi prekes ir laukė, kada atvažiuos autobusai iš didmiesčio. Mes į turgų atvykom iš pačio ryto, nes čia nakvojome, bet akivaizdu, kad šis turgelis įsibėgėja jau gerokai įdienojus, kai sulaukia turistų.

Gatvės žibintai.

Takelis šalia kanalo.








Daugiaaukštė laivų parkavimo aikštelė.

Paprastas išradimas daiktams iš kitos pusės kanalo gabenti.


Plaukiojančiam turguj plaukiojantis vienuolis renka rytines aukas.





















Renkasi turistai.



3 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Na, tikra egzotika tie Rytų turgaus vaizdai- o jau spalvų, įsivaizduoju,ir kvapų bei garsų įvairovė; yra į ką pažiūrėti, bus ką atsiminti...

Anonimiškas rašė...

Bet ten ir skaniai atrodančių bei valgomų dalykų pilna- gerai jums ten...Į sveikatą...

Kristina rašė...

Kažin jei ne turistai ar tas turgelis vis dar plaukiotų, ar persikeltų į sausumą? Be bananų ir tų žalių dalykų, kuriuos nusprendžiau esant antramečių svogūnų laiškais, kažko labai pažįstamo ir nemačiau. Bet turgelis egzotiškai-turistiškai mielas.

Rašyti komentarą