Rampur - Reckong Peo

Du niekam nieko nesakantys miesteliai, bet kelias tarp jų gan fotogeniškas.


Aiškiai nesimato, bet tas dėdė gan tradicinis Kinnaur regijono gyventojas. Jie dėvi žalias kepures. Kai kurie žingsniuojantys keliu net groja dūdele. Ir ne šiaip "O kai aš, o kai aš...", gan sudėtingas melodijas išbirbina :)


















Pagrindinis kelio tiesimo padargas - bliūdas. Žemės, betonas, akmenys bliūduose ant kelio darbininkų galvų keliauja iš vienos vietos į kitą.

Ant tilto priraišiota maldų vėliavėlių - ženklas, kad atvažiavome į budistų kraštą.


6 komentarai:

Kristina rašė...

Labai taikliai pasakyta: miestuku pavadinimai, bent jau man nieko nesako, o kelias tai tikrai ispudingas, labai ispudingas.

Anonimiškas rašė...

šakės.... kaip palaikinti?
pirmas anonimas

Anonimiškas rašė...

Iš tiesų- vaizdai vienas už kitą puikesni, tiesiog užgniaužiantys kvapą.Įdomiausia tai, kad tokie vaizdai kai kam jau tampa kasdienybe... Kuo geriausios jums sėkmės.( Launyna, vis tiek aš tave kada nors susitiksiu ir ištesėsiu savo pažadą- padovanosiu kaktusą...)-antras anonimas.

Lauryna rašė...

ŠAKĖS, bet ir aš neįsivaizduoju kaip čia palaikinti... Visai nieko būtų. (Pagalvokit apie tokią pirmo anonimo idėją). O šiaip tai aš džaiugiuosi už jus, ir už tuos vaizdus, ir už tuos žmones su dudelėmis ir bliūdais. Na, už visus, kurie ten laimingi. :)
Sėkmės jums. (MAN ĮDOMU KAS YRA ANTRAS ANONIMAS.)

Kristina rašė...

O tų žmonių nešančių "bliūdus" galvos turėtų būti tikrai kietos....

wikseta rašė...

Ir aš noriu kaktuso :D Kas tas Anonimas? :)

Rašyti komentarą