Kvala Lumpuras


Iš Kuala Lumpuro oro uosto dviračiais pasiekėme miestą Klang, traukinuku nudūmėm į sostinę ir ją visą per dieną apžiūrėjom :) Nupyškinom ir tuos įžymiuosius Petrono bokštus, ir kinų kvartale buvo, ir Mažojoje Indijoje, ir po kolonijinį miestą praėjom, ir prie Rotušės nusipyškinom, - žodžiu, jaučiamės viską padarę, ką dera padaryti turistui.

Tiesą sakant, musų Klange Mažoji Indija daug įspūdingesnė nei sostinėje ir, tiesą sakant, daug daug gražesnė, kvapnesnė, skanesnė, medodingesnė nei tikroji Indija.  Klango Mažoji Indija, kurioje ir apsistojome,. - didelis spalvingas kvartalas, pilnas parduotuvių, pardavinėjančių smilkalus, prieskonius, sarius, maistą, ir iš visur sklinda indiškos melodijos - ramu, smagu, estetiška. Ir kai viena pardavėja įkalbinėjo pirkti prieskonių, atvežtų tiesiai iš Mumbajaus, mums neatrodė tai joks privalumas :) .




















Visos prieš tai matytos nuotraukos iš Kvala Lumpuro, o šioje - Klango Mažoji Indija.

2 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Tiesiog TOBULAI nufotografuota architektūra. Vieno pastato nuotrauka - tai beveik tiksli (šiek tiek kitas rakursas)knygos, kuri vadinasi''Geografijos enciklopedija'' kopija... Vadinasi, savo akimis matote tai, kas užfiksuota pasaulio žinynuose ir enciklopedijose...Ir kaip jums nepavydėsi... Kuo geriausios sėkmės.

Anonimiškas rašė...

Gerai pažįstu jūsų klasioką tai žinau jūsų amžių. Nenoriu nieko užgauti, bet kaip suprantu vaikų nėra ir įsipareigojimai nevaržo taip keliauti? Nes mano pasakų šalis Kanarai po keletą martų metuose. Nors noriu ten išvykti amžinai. Tik šeima...

Rašyti komentarą