Iki Malaizijos sienos

Važiuojam į pietus. Keliai gražūs, palmės siūbuoja, namukai ant pastolių stovi, karts nuo karto jūra pasimato. Saulė pliskina visu gazu, pakrantėje lygu, tad ir mes miname greitai, taip bandydami sukelti kuo didesnį vėją :)

Žmonės Tailande visgi malonūs, ypač didesniuose miestuose: pamojuoja, šypsosi, nykščius į viršų iškelia, geros dienos palinki. Vienas dėdė pasivijęs netgi darbą siūlė. Jurgai didesnius vaikus mokyti, o Tomui (kuris stipriai pasikuklino dėl savo anglų kalbos žinių), tai žadėjo darželinukus... :) Ir anksčiau teko girdėti, kad Tailande trūksta anglų kalbos mokytojų, o native speaker'iam (tiems, kuriems anglų gimtoji, o europiečiams gi visiems anglų gimtoji :) tai ir visai padorius atlyginimus moka. Kitas dėdė siūlė kempinguoti prie jo kavinės (staliukai tarp medžių ant jūros kranto), o mums atsisakius, pavaišino sauja dar neragautų ir nematytų vaisių.


Matėm, kaip šviečiant karštai saulei keliu eina pagyvenusi moteriškė ir neša iškėlusi virš galvos skėtį kokių septynerių metų plikagalviui į oranžinį apdarą įsisupusiam vienuoliukui. Gal jis jos šviežiai miestelyje nuskustas anūkas ar proanūkis, o gal jis vienuolis?

Gražūs Tailando keliai ir platūs kelkraščiai.



Tarp kelio ir jūros atsirado užtvara.



Kai sutemsta, jūroje užsidega galybė lempų, kurios nuotraukoje skleidia žalią šviesą, o pirmama plane - eilinis ciucis.


Kad tik jokia žuvelė nesuvalgyta nepraplauktų...


Būna vyno kelias, sūrio kelias, čia buvo šventyklų kelias - kas kilometras du gal penkiolika šventyklų kompleksų iš eilės.
Smagios pakrantės atkarpos.



Songkhlos drakonas.

Pražiopsojom 21000 tūkstantį - alkani buvom :)


Didis vadas ant mažų diedukų.


Ar tik nebus čia kapinės?



1 komentaras:

Kristina rašė...

Sveikinu su 21050 km, o taip pat su liepos 6 suejusia dveju metu keliones sukaktimi. Stiprybes ir vesaus vejo :)

Rašyti komentarą