Šri Lanka: kelios dienos Tangalloje

Gera neskubėti ir turėti laiko apsidairyti aplink. Apsigyvenome kokie 50 metrų nuo lagūnos ir 70 metrų nuo vandenyno. Stebėjom fauną nuo namelio slenksčio. Visos nuotraukos darytos 100 metrų spinduliu aplink namelį. Tik varanas ir žmogus su tinklu buvo kiek toliau, na, už 300 mertų :)

Nuo šito namuko per daug ir nenutolome, nes visi gyviai pas mus patys ėjo.



 













































3 komentarai:

Birute rašė...

Net sunku patikėti,kad yra žmonių, kurie tokius vaizdus mato kasdien... Aišku, vietiniams- tai įprasta erdvė, supanti juos nuo kūdikystės,tačiau mums tai neįtikėtina egzotika.
Kad beždžionės-vagilės,tai žinau, o ar varanai pavojingi, teks pasidomėti...

Kristina rašė...

Tomai, nuotraukoje pasirodė, kad skaitai laikraštį. Tokia nuotaika foto keista, tarsi sėdėtum savo namelio verandoje, kur kiekvienas rytas ir vakaras jau daug metų teka savo įprasta vaga. O tu sau sėdi ir niekur neskubi. Ir vaizdas besikeičiantis šimto metrų atstumu nuo namelio stebina tik mus visus. Šaunuole Jurga! Nuotaikos fotografė!
PS Man irgi nuotraukoje pamačius bezdžione rūpėjo paklausti ar nieko nenušvilpe?

Lauryna rašė...

Ach, ta Šri lanka tai lyg koks milžiniškas zoologijos sodas. Tik kad neaptvertas. O jau bezdžionė, jaučiai(tikriausiai jaučiau), paukštukai, katinas... Viskas taip gražu ir taaaip nuostabu. Nuotraukos superinės! :)

Rašyti komentarą